Sağlıklı yaşamak adına her şey

24 Ocak 2012 Salı

Author Unknown posted on 13:01 in ,
Dana veya kuzu etlerinizi yumuşatmak, lezzetlendirmek ve aroma vermek için hazırlayacağınız bu marinadı pirzolalar,biftekler,bonfileler, şiş kebap gibi ızgara ve kebap çeşitlerinde kullanabilirsiniz.


Malzemeler:1 kg.et için
1 su bardağı yoğurt2-3 diş sarımsak (ezilmiş)1 çay kaşığı tuz1 çay kaşığı taze çekilmiş karabiber

  • Büyük bir kaseye yoğurt,sarımsak,tuz ve karabiberi koyunuz.İyice karıştırınız.
  • Etleri ekleyip etleri marinadda  karıştırınız.
  • Kasenin üzerini örtüp ara sıra karıştırarak 4-5 saat bekletiniz.


yoğurtlu marinad

0 yorum:

Yorum Gönder

Sidebar One

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

Your Comments