Sağlıklı yaşamak adına her şey

24 Ocak 2012 Salı

Author Unknown posted on 13:04 in , , ,
Domatesle fesleğenin bir arada kullanıldığı bütün tariflere bayılıyorum.İçine fesleğen konulan tüm tarifleri denemek istiyorum.Yazın sabah veya ikindi kahvaltılarında severek yediğimiz ekmek üstü ızgara peynirler çocuklar içinde çok güzel bir tarif.Aynı zamanda akşamdan kalan ekmekleri değerlendirmek için iyi bir fırsat...


Malzemeler10 dilim ekmek
2 yumurta
2 adet orta boy domates (kabukları soyulmuş ve küçük küpler halinde doğranmış)6 çorba kaşığı rendelenmiş böreklik peynir2 çorba kaşığı kıyılmış taze fesleğen (yoksa maydanoz)1 çay kaşığı karabiberYeteri kadar tuz (peynir tuzlu ise gerekmeyebilir)

  • Fırını 200 dereceye ayarlayarak ısıtınız.
  • Fırın tepsinize yağlı kağıt seriniz.
  • Çukur bir kaba yumurtaları koyup biraz çırpınız.
  • Çırptığınız yumurtalara kalan malzemeyi ekleyiniz.
  • Karışımı ekmeklerin üzerine eşit bir şekilde dağıtıp tepsiye diziniz.
  • 10-15 dakika kadar pişiriniz.
  • Afiyet olsun.
Fırında domatesli,fesleğenli peynir

0 yorum:

Yorum Gönder

Sidebar One

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

Your Comments