Sağlıklı yaşamak adına her şey

24 Ocak 2012 Salı

Author Unknown posted on 13:00 in , ,

Tavuk veya kuzu etlerinizi yumuşatmak, lezzetlendirmek ve aroma vermek için hazırlayacağınız bu marinadı pirzolalar,biftekler,bonfileler, şiş kebap gibi ızgara ve kebap çeşitlerinde kullanabilirsiniz.

Malzemeler :
1 kg. dana veya kuzu eti için 1 su bardağı sızma zeytinyağı1 kase yoğurt1 diş sarımsak (dövülmüş)1,5 çay kaşığı kekik1,5 çay kaşığı tuz

  • Büyük bir kasede zeytinyağı, sirkeyi ve yoğurdu çırpınız.
  • Tuz,  ve kekik ve sarımsağı ekleyip iyice karıştırınız.
  • Hazırladığınız marinada etleri ekleyip iyice karıştırınız.
  • Kasenin üzerini örtüp yaklaşık 3-4 saat kadar bekleyiniz.
yoğurt,kekikli marinad

0 yorum:

Yorum Gönder

Sidebar One

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

Your Comments