Sağlıklı yaşamak adına her şey

24 Ocak 2012 Salı

Author Unknown posted on 12:59 in , , ,
Dana veya kuzu etlerinizi yumuşatmak, lezzetlendirmek ve aroma vermek için hazırlayacağınız bu marinadı pirzolalar,biftekler,bonfileler, şiş kebap gibi ızgara ve kebap çeşitlerinde kullanabilirsiniz.

Malzemeler :
1 kg. dana veya kuzu eti için 
1 su bardağı sızma zeytinyağı1 diş sarımsak (dövülmüş)1 çay kaşığı kekik1 çay kaşığı biberiye2 yaprak adaçayı1,5 çay kaşığı pul biber1,5 çay kaşığı tuz
  • Büyük bir kaseye zeytinyağı koyunuz.
  • Diğer malzemeleri ekleyip iyice karıştırınız.
  • Hazırladığınız marinada etleri ekleyip iyice karıştırınız.
  • Kasenin üzerini örtüp yaklaşık 2-3 saat kadar bekleyiniz.
kekik,biberiye,adaçaylı marinad

0 yorum:

Yorum Gönder

Sidebar One

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

Your Comments