Sağlıklı yaşamak adına her şey

24 Ocak 2012 Salı

Author Unknown posted on 13:03 in , , ,
Dana veya kuzu etlerinizi yumuşatmak, lezzetlendirmek ve aroma vermek için hazırlayacağınız bu marinadı pirzolalar,biftekler,bonfileler, şiş kebap gibi ızgara ve kebap çeşitlerinde kullanabilirsiniz.
Malzemeler:1 kg et için;öbd su bardağı sızma zeytinyağı1 adet büyük boy kuru soğan (ince doğranmış)1 çay kaşığı tuz

  • Soğanları çukur bir tabağın içinde rendenin en ince kısmında rendeleyiniz. Rendelemeniz bittiği zaman ince süzgeçten geçiriniz.
  • Soğan suyunun içine zeytin yağını ve tuzu döküp iyice karıştırınız.
  • Eti 3 saatte bir karıştırınız ve yaklaşık 24 saat bekletiniz.



marinad (soğan suyu ile)

0 yorum:

Yorum Gönder

Sidebar One

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Popular Posts

Your Comments