Dana veya kuzu etlerinizi yumuşatmak, lezzetlendirmek ve aroma vermek için hazırlayacağınız bu marinadı pirzolalar,biftekler,bonfileler, şiş kebap gibi ızgara ve kebap çeşitlerinde kullanabilirsiniz.Bu marinadın içerisinde etlerinizi bir saat kadar bekletmeniz yeterlidir.![]()
Malzemeler:1 kg.et için;4 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı şeker1 adet rendelenmiş kuru soğan1 adet limonun suyu2-3 diş sarımsak (ezilmiş)1 çay kaşığı tuz
Malzemeler:1 kg.et için;4 yemek kaşığı zeytinyağı1 yemek kaşığı şeker1 adet rendelenmiş kuru soğan1 adet limonun suyu2-3 diş sarımsak (ezilmiş)1 çay kaşığı tuz
- Bir kaseye malzemelerin hepsini koyup karıştırınız.
- Etleri kaseye koyup marinadla birlikte iyice karıştırınız.
- Kaseyi kapatıp bir saat kadar bekletiniz.
Follow My Tweets
Subscribe via RSS
Subscribe via Email
0 yorum:
Yorum Gönder